Socialmedia-kanalen
OVnieuws.info
Socialmedia-kanalen
Goederentreinen.nl
OVnieuws.info Index
Grote schade en veel overlast na bovenleidingsbreuk Lage Zwaluwe

23-05-2024 / 12.00 uur
LAGE ZWALUWE - Door een bovenleidingsbreuk bij Lage Zwaluwe is er geen treinverkeer tussen Dordrecht en Breda en Dordrecht en Roosendaal. Goederentreinen moeten worden omgeleid, daardoor vallen enkele reizigerstreinen uit tussen Utrecht en Rotterdam. De schade aan de bovenleiding is groot. Er is daardoor tot zeker in de avond van 23 mei geen treinverkeer mogelijk. De prognose voor het herstel staat op dit moment op 18:00 uur. ProRail vindt dit uiterst vervelend voor de reiziger.

Herstel
Incidentenbestrijders van ProRail hebben

Binnenkort online

gisteravond gezorgd voor de evacuatie van reizigers uit een gestrande reizigerstrein.Vannacht is men bezig geweest met het wegknippen van de pantograaf en het afvoeren van de gestrande reizigerstrein en goederentrein. De aannemer heeft ondertussen een plan gemaakt voor herstel. Er is zo’n elf uur nodig voor herstel.

Geen treinverkeer
Tijdens de werkzaamheden is er geen treinverkeer mogelijk tussen Dordrecht en Breda en tussen Dordrecht en Roosendaal. Er is beperkt treinverkeer mogelijk tussen Lage Zwaluwe en Roosendaal. Enkele goederentreinen kunnen worden omgeleid via Rotterdam – Utrecht. Het gevolg is dat op dit traject enkele treinen uitvallen.

 
 
 
 
Foto's
 
 
 
 
 
Contact