Socialmedia-kanalen
OVnieuws.info
Socialmedia-kanalen
Goederentreinen.nl
OVnieuws.info Index
Werkzaamheden aan de Zeeuwse Lijn in eerste weekend van april

29-03-2024 / 20.00 uur
VLISSINGEN - ProRail werkt aan de Zeeuwse Lijn tussen Roosendaal en Vlissingen tussen zaterdag 6 en maandagochtend 8 april. Deze geplande werkzaamheden betreffen onder andere werkzaamheden aan overwegen, perrons, vervangen van de spoorstaven kabels en leidingen werk. Tijdens deze werkzaamheden rijden er geen treinen tussen Roosendaal en Vlissingen, wel worden door NS bussen ingezet.

Overwegen
Tijdens dit weekend voert ProRail diverse werkzaamheden uit op verschillende plekken rond het spoor.

Binnenkort online

In Roosendaal werkt ProRail op twee plekken aan de overweg (Fuis en Heerma van Vosstraat). Deze overwegen blijven open voor het wegverkeer. Ook in Leeuwedorp (Nieuw Kraayertsedijk) en Kapelle (Dijkdaalseweg) werken ze aan de overweg, daar worden overwegen vervangen. Deze overwegen zijn wel gesloten tijdens het weekend.

Overige werkzaamheden
Bij Arnemuiden werken ze aan het perron, daar worden keerwanden geplaatst. Verder werken ze op diverse plekken aan het spoor zelf. Dit werk houdt onder andere in het vervangen van spoorstaven, kabels en leidingen en laswerk.

Tijdens deze werkzaamheden is er geen treinverkeer tussen Roosendaal en Vlissingen. NS zet bussen in. NS en ProRail raden de reiziger aan de reisapp te checken voor vertrek en rekening te houden met extra reistijd.

 
 
Foto's
 
 
 
 
 
Contact