Socialmedia-kanalen
OVnieuws.info
Socialmedia-kanalen
Goederentreinen.nl
OVnieuws.info Index
Eerste rijdende banenmarkt van GVB een feit

08-05-2023 / 19.00 uur
AMSTERDAM -
Op zaterdag 29 april reed GVB voor de eerste keer door Amsterdam met de ‘rijdende banenmarkt.’ Mensen die interesse hebben om bij GVB te werken konden in de tram informatie krijgen over werken bij Vervoer, Techniek, Handhaving, de Verkeersleiding of IT. Van elke afdeling waren collega's aanwezig om informatie te geven. 

Van Amstel naar Dijkgraafplein
Vooraf hadden zich zo'n 35 kandidaten aangemeld. In de ochtend reed de tram van station Amsterdam Amstel via het Frederiksplantsoen en Surinameplein naar het Dijkgraafplein in Amsterdam Osdorp.

Binnenkort online

In de middag stond de tram op de Dam. “Dan kan je mensen toch makkelijker binnenhalen en overhalen tot een gesprek”, geeft HR-manager Leonie Boekel aan. 

Paar serieuze kanidaten 
Leonie blikt terug op een geslaagde dag: “Er zaten een paar serieuze en ook heel goede kandidaten tussen. Die gaan we zo snel mogelijk nabellen. Net als de aangemelde mensen die niet gekomen zijn. Het was een heel interessante en leerzame ervaring.”

Laagdrempelige manier 
“De rijdende banenmarkt is bedoeld als een laagdrempelige manier voor mensen om kennis te maken met ons. Vaak willen mensen meer weten over werken bij GVB, maar is gelijk solliciteren een te hoge drempel. Deze rijdende banenmarkt kan dan net het zetje zijn om mensen te enthousiasmeren om toch te solliciteren.” 

Meer weten over werken bij GVB? Kijk dan op www.werkenbijgvb.nl

Foto's
 
Neem ook eens een kijkje op onze eigen pagina over het GVB en bekijk de vele specials die we al over het bedrijf hebben gemaakt.
Contact
 
Foto's: © GVB