Socialmedia-kanalen
OVnieuws.info
Socialmedia-kanalen
Goederentreinen.nl
OVnieuws.info Index
Jongen op metrospoor gegooid na mishandeling door groep

07-05-2023 / 13.40 uur
AMSTERDAM -
Vrijdagavond 5 mei 2023 vond op station Bijlmer Arena in Amsterdam-Zuidoost een ernstig geweldsincident plaats. Meerdere mensen sloegen en schopten daar een vooralsnog onbekend slachtoffer in elkaar. Dit slachtoffer werd daarbij ook op het metrospoor geduwd. De politie is dringend op zoek naar de identiteit van het slachtoffer en mogelijke getuigen.

Het incident vond rond 21.25 uur plaats. Een grote groep personen sloeg en schopte het slachtoffer op een perron van het station, onder andere tegen zijn hoofd toen hij al op de grond lag.

Binnenkort online

Op een gegeven moment wist het slachtoffer toch op te staan, maar werd vervolgens het spoor op geduwd.

Identiteit slachtoffer onbekend
Wie het slachtoffer in deze zaak is, staat nog niet vast. De politie wil graag weten wie hij is en met hem in contact komen. Het gaat om een jongen/man en hij droeg tijdens het incident een blauw vest/jast.

Politie deelt beelden verdachten
De politie Amsterdam heeft op sociale media (Facebook, Instagram en Twitter) beelden gedeeld van verdachten van deze poging doodslag. Die beelden zijn gezien de vermoedelijk jonge leeftijd van de verdachten in eerste instantie onherkenbaar gedeeld en de verdachten wordt opgeroepen zich bij de politie te melden. Doen zij dit niet, dan zullen de beelden op een later moment indien nodig herkenbaar gedeeld worden.

 
Foto's
 
 
 
 
 
Contact