Socialmedia-kanalen
OVnieuws.info
Socialmedia-kanalen
Goederentreinen.nl
OVnieuws.info Index
NS-machinist overleden na aanrijding met trein bij Maarn

13-03-2023 / 16.40 uur
MAARN -
Op het spoortraject tussen Driebergen/Zeist en Maarn is zondagavond 12 mei een NS-machinist aangereden door een trein. De man kwam hierbij om het leven. Hoe dit kon gebeuren wordt momenteel onderzocht.

NS-president-directeur Wouter Koolmees reageerde geschokt. “Vandaag zijn wij een collega verloren”, schrijft hij in een intern bericht aan NS-werknemers. “Dit afschuwelijke bericht raakt ons diep. Onze gedachten zijn bij de nabestaanden, die net gehoord hebben dat hij niet meer thuiskomt van werk.

Binnenkort online

Dit moet verschrikkelijk heftig voor hen zijn. Net als de nachtmerrie die dit is voor onze collega’s die ter plekke waren.”

De machinist werd rond 19.45 uur tussen Driebergen en Maarn aangereden door een voorbijrijdende trein. Hulpdiensten kwamen snel ter plaatse maar hulp mocht helaas niet meer baten. NS benadrukt dat er sprake moet zijn geweest van een ongeluk. Onderzoek zal uitmoeten wijzen wat er precies is misgegaan.

Passagiers van de trein die betrokken was bij het ongeluk zijn rond 21.15 uur met bussen verder vervoerd naar station Driebergen-Zeist.

 
 
 
 
Foto's
 
 
 
 
 
Contact