Socialmedia-kanalen
OVnieuws.info
Socialmedia-kanalen
Goederentreinen.nl
OVnieuws.info Index
Van 22 feb t/m 2 maart werkzaamheden aan het spoor tussen Eindhoven Centraal en Weert

16-02-2023 / 16.00 uur
EINDHOVEN -
Van woensdag 22 februari tot en met donderdag 2 maart werkt ProRail aan het spoor tussen Eindhoven Centraal en Weert. Als gevolg van deze werkzaamheden rijden er geen treinen tussen Eindhoven Centraal en Weert. 

Tijdens deze werkzaamheden wordt de ballast van het spoor vervangen, de spoorstaven en dwarsliggers. Regelmatig onderhoud is belangrijk voor betrouwbaar treinverkeer nu en in de toekomst. Hierdoor blijft het spoor in goede conditie en kunnen reizigers blijven rekenen op een veilige en betrouwbare treinrit. 

Binnenkort online
Overwegen gesloten
Tijdens de werkzaamheden zijn de overwegen op dit traject tijdelijk of geheel afgesloten. Gele borden geven een omleidingsroute aan.

Het betreft de volgende overwegen: Hofstraat, Tongelresestraat en Doornakkerweg in Eindhoven en de overweg Emopad in Geldrop. Ook de overwegen Industrieweg, Het Heike/Euvelwegen en Het Heike/Pastoor Thijssenlaan in Heeze, de overweg Oostrikkerweg in Sterksel en de overweg Stationsstraat in Maarheeze zijn tijdelijk of geheel afgesloten tijdens de werkzaamheden.

Welke overweg wanneer precies afgesloten is, lees je in dit document (via ProRail.nl) (pdf).

Gevolgen voor de treinreis  
Van woensdag 22 februari tot en met donderdag 2 maart rijden er geen treinen tussen Eindhoven Centraal en Weert. Er worden stop- en snelbussen ingezet:  

- Snelbussen Eindhoven Centraal – Weert  
- Stopbussen Eindhoven Centraal – Geldrop – Heeze – Maarheeze – Weert  

Vanaf vrijdag 3 maart rijden de treinen tussen Eindhoven Centraal en Weert weer de normale dienstregeling.  

Ga voorbereid op reis   
Wij adviseren reizigers voor vertrek de NS Reisplanner of app te raadplegen en rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot ongeveer 30 minuten en extra overstappen. 

Foto's
Contact