Binnenkort verschijnen hier twee nieuwe interessante pagina's

Blijf ons volgen!

Binnenkort online
.
Binnenkort online
.
Socialmedia-kanalen
OVnieuws.info
Socialmedia-kanalen
Goederentreinen.nl
OVnieuws.info Index
Twee jongeren aangehouden na steekincident busstation Zuidplein

23-11-2022 / 20.30 uur
ROTTERDAM -
Een 43-jarige man uit Rotterdam is dinsdag 22 november jl. rond 19.45 uur lichtgewond geraakt na een steekincident in de bus op het Zuidplein in Rotterdam. De man is nagekeken in de ambulance en voor de zekerheid nog naar het ziekenhuis gebracht. Op woensdag 23 november zijn er twee jonge mannen van 15 en 17 aangehouden.

Het onderzoeksteam  kon na een interne herkenning van de beelden de identiteit van de mannen vaststellen. De verdachten zijn daarna beiden aangehouden wegens betrokkenheid bij het steekincident.

Binnenkort online
Binnenkort online
De jonge mannen zijn beiden woonachtig in Rotterdam.

Aanleiding van het steekincident was een discussie tussen de buschauffeur en twee jonge mannen die de bus binnenkwamen. Ze bedreigden hem en de chauffeur werd zelfs bespuugd. De 43-jarige Rotterdammer nam het voor de buschauffeur op. De kleinste jongen trok een mes en stak hij de Rotterdammer vervolgens meerdere keren. Gelukkig bleken de verwondingen mee te vallen. De man is wel uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht. De jongens zijn er vandoor gegaan richting het zwembad op de Carnissesingel.

Informatie?
Camerabeelden en sporen zijn door de politie veiliggesteld. Het onderzoek is in volle gang. De jongens zijn donker getint en droegen donkere kleding. De kleinste jongen had onder zijn hoody een wit shirt met een bruine onderkant. Heeft u iets gezien of gehoord? Heeft u informatie wat van belang kan zijn voor het onderzoek. Bel dan de politie op 0900-8844 of Meld misdaad anoniem op nummer 0800 7000.
Foto's
 
 
 
 
Contact