Binnenkort verschijnen hier twee nieuwe interessante pagina's

Blijf ons volgen!

Binnenkort online
.
Binnenkort online
.
Socialmedia-kanalen
OVnieuws.info
Socialmedia-kanalen
Goederentreinen.nl
OVnieuws.info Index
COO Ans Rietstra vertrekt bij ProRail

01-11-2022 / 15.30 uur
UTRECHT -
Na ruim zes jaar gewerkt te hebben bij ProRail, waarvan drieënhalf jaar in de Raad van Bestuur, vertrekt Chief Operational Officer (COO) Ans Rietstra bij ProRail. Ans wordt per 15 december 2022 de nieuwe teamchef van het Recherche Samenwerkingsteam (RST) in de Cariben.

Met hart en ziel
Ans Rietstra: “Ik heb me de afgelopen zes jaar, samen met veel vakmensen, met hart en ziel ingezet voor ProRail. We hebben samen veel mogen ontwikkelen en hebben veel bereikt
Binnenkort online
Binnenkort online
in een prachtige sector met prachtige mensen. De kans die nu voorbij is gekomen kon ik niet aan me voorbij laten gaan. Ik heb een warm hart voor zowel het relevante werk van de waardegedreven politieorganisatie die ik goed ken, als voor de Cariben waar ik jaarlijks te vinden ben samen met mijn partner.”

“Ik kijk dankbaar terug op de afgelopen jaren, ben toe aan een nieuwe uitdaging en start met veel energie aan mijn nieuwe functie als teamchef van het Recherche Samenwerkingsteam in de Cariben. Mijn taken en verantwoordelijkheden voor ProRail heb ik inmiddels neergelegd.”

Veel bereikt
President-commissaris Hans Alders: ”We feliciteren Ans met haar nieuwe functie. Ans voelt zich thuis bij de politie en heeft hier ook bewust voor gekozen. We hebben samen omgekeken, vastgesteld dat er de afgelopen jaren veel is bereikt en vervolgens stilgestaan bij wat er nodig is voor de komende periode. We hebben gezamenlijk stil gestaan bij de vraag: “Wat kan en wil zij daaraan bijdragen?”. In dat kader heeft Ans haar blik naar buiten gericht. Wij danken haar voor de inzet van de afgelopen jaren en wensen haar veel succes met de mooie stap die ze gaat maken.”

CEO John Voppen: “Als ik naar de afgelopen zes jaar kijk is het ongelofelijk hoeveel we met elkaar hebben meegemaakt en voor elkaar hebben gekregen. Ik heb Ans van harte gefeliciteerd met haar prachtige benoeming bij de politie en wens haar daar alle geluk”.

Foto's
Contact