Binnenkort verschijnen hier twee nieuwe interessante pagina's

Blijf ons volgen!

Binnenkort online
.
Binnenkort online
.
Socialmedia-kanalen
OVnieuws.info
Socialmedia-kanalen
Goederentreinen.nl
OVnieuws.info Index
Van 23 okt t/m 1 nov werkt ProRail aan het spoor tussen Eindhoven en Venlo

21-10-2022 / 20.00 uur
EINDHOVEN -
ProRail werkt van zondag 23 oktober tot en met dinsdag 1 november aan het spoor tussen Eindhoven Centraal en Venlo. ProRail vernieuwt dwarsliggers en ballast (spoorgrind). Bovenleidingen worden vervangen en de raildempers worden vernieuwd. Ook wordt er aan de treinbeveiliging gewerkt.

Aanpakken van perrons
Op de stations Venlo en Blerick worden de perrons aangepakt. Zo worden de keerwanden en de perrontegels vernieuwd. Ook worden de perrons verhoogd, zodat een gelijke instap mogelijk is en

Binnenkort online
Binnenkort online

de stations toegankelijk zijn voor mensen met een functiebeperking. Hiermee wordt aan Europese regelgeving én de Nederlandse afspraken voor de toegankelijkheid van het spoor voldaan. De Europese regelgeving schrijft voor dat perrons 76 centimeter hoog moeten zijn.

Gevolgen treinverkeer
Als gevolg van deze werkzaamheden rijden er op zondag 23 oktober tot 10.00 uur geen treinen van, naar en via Eindhoven Centraal. Tussen zondag 23 oktober en dinsdag 1 november rijden er geen treinen tussen Eindhoven Centraal en Venlo. Raadpleeg een reisplanner voor vertrek.

 
 
 
 
Foto's
 
 
 
 
 
Contact