Socialmedia-kanalen
OVnieuws.info
Socialmedia-kanalen
Goederentreinen.nl
OVnieuws.info Index
Zowel vakbonden als NS laten reizigers drie dagen in de kou staan
Actueel OVnieuws
OV bedrijven

07-09-2022 / 16.00 uur
UTRECHT -
Zowel de vakbonden als NS laten de treinreizigers de komende drie stakingsdagen letterlijk in de kou staan. De vakbonden zetten hun aangekondigde regionale stakingen door ondanks NS een hoger loonbod heeft gedaan en de bonden weer heeft uitnodigd om aan de onderhandelingstafel te komen zitten.

NS laat op haar beurt de komende drie regionale stakingsdagen, landelijk geen treinen rijden. Van beide zijde is dit een zwakte bod en geen van beide partijen lijken zich druk te maken over de treinreizigers die ze "zo lief hebben".

Railbouw / onderhoud
Specials over het OV
Ongevallen in het OV
OV werkplaatsen
Back to the 90's
Reclame treinen / loc's
Videoreportages
Spoorbouwprojecten
Spoorwegmusea

In de jaren '60 en '70 bleven de treinen door weer en wind rijden, ondanks dat ze toen geen computers hadden (of liever gezegd, dankzij ze toen nog geen computers hadden). Nu wordt er bij iedere weersverstoring, computerstoring of regionale staking gelijk de hele treindienstregeling landelijk stilgelegd. Onacceptabel! Zo ga je niet met de reizigers om!

Wordt er voor de Formule 1 alles uit de kast gehaald om de doorgaans autorijdende "treinreiziger" te vervoeren d.m.v. het omgooien (en uitkleden) van de landelijke dienstregeling zo weinig kan er gedaan worden voor de echte treinreizigers die van het openbaar vervoer afhankelijk zijn. Deze mensen staan weer drie stakingsdagen in de kou omdat er niks gepland kan worden.

Vooralsnog rijden er tot nadere orde op vrijdag 9 september, op dinsdag 13 september en op donderdag 15 september landelijk geen NS treinen.

 

Goederentreinen.nl
175 jaar Spoorwegen
Foto's
Busfoto's
Metrofoto's
Tramfoto's
Treinenfoto's
Contact
Mail ons