Socialmedia-kanalen
OVnieuws.info
Socialmedia-kanalen
Goederentreinen.nl
OVnieuws.info Index
Grote spoorwerkzaamheden rondom Zutphen
Actueel OVnieuws
OV bedrijven

08-06-2021 / 17.00 uur
ZUTPHEN - Vanaf zaterdag 12 juni vernieuwt ProRail  met groot onderhoudswerk het spoor, overwegen en wissels tussen Zutphen en Hengelo en bij station Zutphen. Hierdoor blijft het spoor in goede conditie en kunnen reizigers blijven rekenen op een veilige en betrouwbare treinrit. Reizigers van NS op het traject Zutphen-Deventer en van Arriva op het traject Zutphen-Vorden kunnen van zaterdag 12 tot en met dinsdag 15 juni gebruik maken van bussen in plaats van treinen. Voor reizigers van Keolis rijden bussen op het traject Zutphen-Hengelo van zaterdag 12 juni tot en met dinsdag 22 juni. Advies aan onze reizigers: Check altijd voor vertrek de reisplanner.

Railbouw / onderhoud
Specials over het OV
Ongevallen in het OV
OV werkplaatsen
Back to the 90's
Reclame treinen / loc's
Videoreportages
Spoorbouwprojecten
Spoorwegmusea

Klaar voor de toekomst
Regelmatig onderhoud is belangrijk voor betrouwbaar treinverkeer nu en in de toekomst. Het spoor tussen Zutphen en Hengelo is aan de beurt en aan vernieuwing toe. ProRail vervangt naast de wissels ook spoorstaven, spoorgrind en dwarsliggers en een groot aantal overwegen op het traject. Nabij station Zutphen vernieuwt ProRail diverse wissels en voert schilderwerkzaamheden aan de spoorbrug over de zijtak van het Twentekanaal in Wiene uit.

Zutphen-Deventer, Zutphen-Hengelo en Zutphen-Vorden
Op het traject tussen Zutphen-Deventer zet NS stop- en snelbussen in. Keolis zet op het traject Zutphen-Hengelo tijdens de werkzaamheden stopbussen in. Arriva zet op het traject Zutphen-Vorden ook bussen in. Tussen Vorden en Winterswijk is er een aangepaste dienstregeling.

Reizigers wordt geadviseerd voor vertrek de reisplanner te raadplegen en rekening te houden met een langere reistijd van 15-30 minuten.

Goederentreinen.nl
175 jaar Spoorwegen
Foto's
Busfoto's
Metrofoto's
Tramfoto's
Treinenfoto's
Contact
Mail ons