Socialmedia-kanalen :
OVnieuws.info Index
In beeld: Treinverkeer lag bijna hele dag stil
Actueel OVnieuws
OV bedrijven

07-02-2021 / 20.30 uur
UTRECHT - Het treinverkeer heeft de hele dag zware hinder ondervonden van de hevige sneeuwval en wind. Het treinverkeer van NS is niet opgang gekomen. Connexxion (Valleilijn) en Arriva (Noordelijke nevenlijnen) zijn nog wel in de loop van de ochtend opgestart maar moesten hun dienstregelingen begin van de middag ook staken.

Met name de vele wisselstoringen waren hier de oorzaak van. De wisselverwarming werkt wel gewoon, maar komt niet door de laag sneeuw. Hierdoor kunnen wissels niet meer bewegen. De storingsploegen van ProRail werken hard om dit op te lossen,

Railbouw / onderhoud
Specials over het OV
Ongevallen in het OV
OV werkplaatsen
Back to the 90's
Reclame treinen / loc's
Videoreportages
Spoorbouwprojecten
Spoorwegmusea

maar de wind blaast de sneeuw weer terug in de wissels. De sneeuwval in combinatie met wind houdt de hele avond aan. De verwachting is dat ProRail de storingen niet allemaal kunnen verhelpen en mogelijk kunnen de storingen zelfs terugkeren door dit specifieke weertype.

Ook morgen hinder
Het is voor NS en ProRail lastig om nu al een duidelijk beeld te geven over de situatie van maandag. Reizigers wordt geadviseerd om waar mogelijk, hun reis uit te stellen of een alternatief te zoeken. Raadpleeg de reisplanner kort voor vertrek voor de meest actuele informatie.

Goederentreinen.nl
175 jaar Spoorwegen
Foto's
Busfoto's
Metrofoto's
Tramfoto's
Treinenfoto's  
Contact Foto's vanuit Rotterdam zijn gemaakt door Flashphoto.nl
Mail ons Foto's vanuit Duiven zijn gemaakt door OVnieuws.info