Socialmedia-kanalen :
OVnieuws.info Index
Met je huisdier naar het festival Animal Event? Reis samen met de bus!
Actueel OVnieuws
OV bedrijven

02-05-2019 / 20.00 uur
HILVARENBEEK - Van 3 t/m 5 mei is het weer Animal Event in Hilvarenbeek. Animal Event is hét festival voor dieren en dierenliefhebbers! Bezoekers van het festival reizen, samen met hun huisdier, gemakkelijk en snel met de bus naar het festivalterrein.

Extra bussen
Speciaal vanwege Animal Event rijden er vanaf station Tilburg extra bussen naar het festivalterrein in Hilvarenbeek. De bussen rijden rechtstreeks en vertrekken vanaf perron A op het busstation in Tilburg.

Railbouw / onderhoud
Specials over het OV
Ongevallen in het OV
OV werkplaatsen
Back to the 90's
Reclame treinen / loc's
Videoreportages
Spoorbouwprojecten
Spoorwegmusea

De bussen zijn te herkennen aan de bestemming ‘Speelland, Beekse Bergen’. Reizigers kunnen uitstappen bij halte Speelland, Beekse Bergen. Vanaf hier is het 5 minuten lopen naar Animal Event.

Huisdieren zijn van harte welkom in de bus!

Kleine huisdieren in een draagtas of mand en honden reizen gratis mee in de bus.
Voor honden geldt dat zij kort aangelijnd moeten zijn, niet op de stoelen mogen zitten en geen overlast mogen veroorzaken.

Makkelijk betalen in de bus 
In de bus is het mogelijk om te reizen met de OV-chipkaart of een vervoerbewijs te kopen bij de chauffeur. Betalen in de bus is mogelijk met pin of contactloos. Contant betalen in de bus is niet mogelijk! Per reiziger van 12 jaar of ouder mogen 2 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar gratis meereizen. Kinderen tot 4 jaar reizen altijd gratis in het OV.

Goederentreinen.nl
175 jaar Spoorwegen
Foto's
Busfoto's
Metrofoto's
Tramfoto's
Treinenfoto's
Contact
Mail ons