Socialmedia-kanalen :
OVnieuws.info Index
Zwaargewonden treinongeval Oss buiten levensgevaar
Actueel OVnieuws
OV bedrijven

26-09-2018 / 09.00 uur
OSS - Het meisje en de vrouw die vorige week zwaargewond raakten bij het tragische ongeval op een spoorwegovergang in Oss, zijn buiten levensgevaar.

Bij het ongeluk kwamen donderdagochtend vier kinderen (4, 4, 6 en 8 jaar) uit Oss om het leven. Ze zaten in een elektrische bakfiets (een Stint), die werd aangereden door een trein. Een 11-jarig meisje uit Oss en een vrouw van 32 uit Heesch, de begeleidster van de kinderen, raakten zwaargewond. Beiden liggen nog altijd in het ziekenhuis. Op een later moment wordt met ze gesproken.

Railbouw / onderhoud
Specials over het OV
Ongevallen in het OV
OV werkplaatsen
Back to the 90's
Reclame treinen / loc's
Videoreportages
Spoorbouwprojecten
Spoorwegmusea

Dankbaar
De familie van de 32-jarige begeleidster laat weten dankbaar te zijn voor alle steun: “Onze dochter en echtgenote is buiten levensgevaar. Wij willen iedereen bedanken voor de steun en hulp die wij krijgen van familie, vrienden, collega’s, ouders, kinderen, hulpverleners, bekenden en onbekenden. Het is hartverwarmend en het draagt ons in deze moeilijke periode. Onze gedachten gaan tegelijkertijd uit naar de andere gezinnen die hierbij betrokken zijn. Wij wensen hen veel kracht toe.”

Onderzoek
Hoe het ongeluk kon gebeuren wordt nog altijd uitgebreid onderzocht. Het onderzoek bestaat onder andere uit het spreken met getuigen, onderzoek aan de bakfiets en het bekijken van camerabeelden. Op dit moment zijn er nog geen conclusies te trekken over de toedracht van het ongeluk.

Bloemenzee
Ondertussen groeit de immense bloemenzee nabij de overgang in Oss nog steeds. Vanuit het hele land zijn er mensen die naar Oss toekomen om hun medeleven te betuigen. Bij de overgang liggen vele honderden knuffel en bloemen.

Goederentreinen.nl
175 jaar Spoorwegen
Foto's
Busfoto's
Metrofoto's
Tramfoto's
Treinenfoto's
Contact
Mail ons
.
.