Socialmedia-kanalen :
OVnieuws.info Index

U-OV: Actie van bonden ‘onbegrijpelijk’

Actueel OVnieuws
OV bedrijven

08-05-2018 / 11.00 uur
UTRECHT - Vervoerder Qbuzz, die het vervoer in de regio Utrecht verzorgd onder de merknaam U-OV, vindt de actie van de bonden onbegrijpelijk.

Een woordvoerder van U-OV: 'In Utrecht waren we met de Ondernemingsraad in een vergevorderd stadium over concrete afspraken inzake rust- en hersteltijden. Daarom vinden we het onbegrijpelijk dat de vakbonden hun estafettestaking beginnen bij U-OV. Nu worden opnieuw de reizigers in ons gebied gedupeerd en dit vinden we buiten proportie en uitermate vervelend.’

Railbouw / onderhoud
Specials over het OV
Ongevallen in het OV
OV werkplaatsen
Back to the 90's
Reclame treinen / loc's
Videoreportages
Spoorbouwprojecten
Spoorwegmusea


Vandaag organiseren FNV en CNV een staking bij U-OV in Utrecht en daarnaast in Twente en Arnhem en Nijmegen. Bij U-OV in Utrecht is een groot aantal werkwillige chauffeurs. Hierdoor rijdt een flink aantal lijnen en de trams toch geheel of gedeeltelijk. Met ongeveer 80 bussen en 10 trams houdt U-OV alle ziekenhuizen, revalidatiecentra en De Uithof met o.a. de Universiteit en de Hogeschool bereikbaar met gemiddeld een kwartiersdienst.

Op de homepage van www.u-ov.info wordt ieder kwartier een update gegeven over de lijnen die wel rijden en met welke frequentie.

Goederentreinen.nl
175 jaar Spoorwegen
Foto's
Busfoto's
Metrofoto's
Tramfoto's  
Treinenfoto's  
Contact  
Mail ons