Socialmedia-kanalen :
OVnieuws.info Index
Openbaar vervoer in en rond Amsterdam verandert vanaf 22 juli 2018
Actueel OVnieuws
OV bedrijven

18-04-2018 / 11.15 uur
AMSTERDAM - Op 22 juli gaat niet alleen de Noord/Zuidlijn rijden, ook de routes van veel trams en bussen in de vervoerregio Amsterdam worden aangepast. Om reizigers en inwoners van de vervoerregio hierover te informeren start woensdag 18 april de publiekscampagne ‘Wij nemen je mee’.

De campagne is een samenwerkingsverband van de Vervoerregio Amsterdam, GVB, EBS, Connexxion en de gemeente Amsterdam en loopt van 18 april tot en met 21 mei 2018. Met deze campagne worden reizigers erop geattendeerd dat

Railbouw / onderhoud
Specials over het OV
Ongevallen in het OV
OV werkplaatsen
Back to the 90's
Reclame treinen / loc's
Videoreportages
Spoorbouwprojecten
Spoorwegmusea

het openbaar vervoer vanaf 22 juli gaat veranderen.

www.wijnemenjemee.nl
De afzender van deze campagne is het platform www.wijnemenjemee.nl. Dit platform informeert al geruime tijd over de bouw van de Noord/Zuidlijn en vanaf 18 april dus ook over het nieuwe lijnennet. De reiziger wordt geïnformeerd via Mupi’s, abri’s én via advertenties in de krant, op social media en 9292. Daarnaast rijden er bussen met bestickering door de regio en een campagnetram door de stad.

Nieuwe dienstregeling in juni bekend
Voor veel mensen die met het openbaar vervoer reizen, verandert dus de reis. Aansluitend op de ‘Wij nemen je mee’ campagne informeren de vervoerders (GVB, Connexxion en EBS) vanaf juni de reizigers met een eigen campagne over de precieze veranderingen in het openbaar vervoer. Dan is de nieuwe dienstregeling bekend en kunnen reizigers terecht bij hun vervoerder om te zien hoe hun reis vanaf 22 juli er precies uit komt te zien.

Lees en bekijk ook: Eerste rit op volle snelheid over de Noord/Zuidlijn is groot succes

Goederentreinen.nl
175 jaar Spoorwegen
Foto's
Busfoto's
Metrofoto's
Tramfoto's
Treinenfoto's
Contact
Mail ons
.