OVnieuws.info Index
Kind achtergelaten op Amsterdam Centraal Station
Actueel OVnieuws
OV bedrijven

29-11-2017 / 09.00 uur
AMSTERDAM - Zondagmiddag 26 november is een jongetje zonder begeleiding aangetroffen op het Centraal Station in Amsterdam. Het is op dit moment niet duidelijk wie het jongetje is en aan wie hij toebehoort. De politie vermoedt dat het kind mogelijk is achtergelaten op het station. Onderzoek naar camerabeelden op het station heeft duidelijk gemaakt dat de jongen eerder in het gezelschap was van een vrouw. De politie wil graag weten wie deze vrouw is.

Het kindje, vermoedelijk rond de vier of vijf jaar oud, verkeert in goede gezondheid en hij is opgevangen door een pleeggezin.

Railbouw / onderhoud
Specials over het OV
Ongevallen in het OV
OV werkplaatsen
Back to the 90's
Reclame treinen / loc's
Videoreportages
Spoorbouwprojecten
Spoorwegmusea

Tot op heden heeft niemand contact opgenomen met de politie om zijn vermissing te melden. Het is niet duidelijk uit welk land hij komt.

Het onderzoeksteam wil weten wie de vrouw en de jongen zijn en wie de ouders/verzorgers zijn van het kind. Om de privacy van de jongen te beschermen, is hij onherkenbaar gemaakt op de beelden. Heeft u informatie? Neem dan contact op. Dat kan via het onderstaande tipformulier of via 0900-8844. Informatie kan ook anoniem doorgegeven worden via 0800-7000. Op www.meldmisdaadanoniem.nl kan een anoniem tipformulier worden ingevuld.

Goederentreinen.nl
175 jaar Spoorwegen
Foto's
Busfoto's
Metrofoto's  
Tramfoto's  
Treinenfoto's  
Contact  
Mail ons