Openbaar Vervoer Nieuws / OVnieuws.info
OVnieuws.info Index
Geen tramverkeer in Utrecht op 25 en 26 november
Actueel OVnieuws
OV bedrijven

23-11-2017 / 12.30 uur
UTRECHT - Er rijden in het weekend van 25 en 26 november geen trams in Utrecht door werkzaamheden aan een busbaan, die de tramlijn kruist bij het 5 Mei Plein.

In dit weekend wordt ook spoor aangelegd op het Jaarbeursplein. Het werk bestaat uit spoorbouw en het afwerken van de bovenleiding. Dit kan enige geluidsoverlast veroorzaken. Voor de spoorbouw zal er gelast worden. Dit levert mogelijk lichtoverlast op.
.

Railbouw / onderhoud
Specials over het OV
Ongevallen in het OV
OV werkplaatsen
Back to the 90's
Reclame treinen / loc's
Videoreportages
Spoorbouwprojecten
Spoorwegmusea

Koppeling Uithoflijn
De werkzaamheden op het Jaarbeursplein zijn nodig om ervoor te zorgen dat de trams van de remise in Nieuwegein naar de Uithoflijn kunnen rijden. Dat gebeurt tussen de huidige tramhalte Jaarbeursplein en het bus- en tramviaduct over de Van Sijpesteijnkade.

Tramhalte Jaarbeursplein is tijdens het werk buiten gebruik. Voor de werkzaamheden is de doorgang naar het station aan de stationzijde van de tramhalte Jaarbeursplein afgesloten. Fietsers en voetgangers rijden en lopen tijdelijk via de oversteek aan de Croeselaan van de tramhalte. Vervangend vervoer vertrekt vanaf bushalte G6, naast de tramhalte.

Op 25 en 26 november rijden wel trams tussen de halte Zuilenstein (Nieuwegein) en de eindhaltes Nieuwegein-Zuid en IJsselstein-Zuid.

Goederentreinen.nl
175 jaar Spoorwegen
Foto's
Busfoto's
Metrofoto's
Tramfoto's
Treinenfoto's
Contact
Mail ons