Openbaar Vervoer Nieuws / OVnieuws.info
OVnieuws.info Index
9 dagen geen treinen tussen Haarlem en Zandvoort
Actueel OVnieuws
OV bedrijven

16-11-2017 / 11.45 uur
ZANDVOORT - Van zaterdag 18 november tot en met zondag 26 november vernieuwt ProRail het spoor tussen Haarlem en Zandvoort. Ook start de bouw van natuurbrug Duinpoort. Gedurende negen dagen is geen treinverkeer mogelijk op dit traject, NS zet bussen in.

Spoorvernieuwing en aanleg ecoduct Duinpoort
Het spoor tussen Haarlem en Zandvoort wordt in negen dagen tijd vernieuwd. Omdat er tijdens deze werkzaamheden geen treinen rijden, kan ProRail ook het eerste landhoofd van de natuurbrug Duinpoort aanleggen.

Railbouw / onderhoud
Specials over het OV
Ongevallen in het OV
OV werkplaatsen
Back to the 90's
Reclame treinen / loc's
Videoreportages
Spoorbouwprojecten
Spoorwegmusea

De liggers van de natuurbrug worden in maart 2018 geplaatst, in juni wordt de brug geopend.

Geen treinen maar bussen tussen Haarlem en Zandvoort
Vanwege omvangrijke werkzaamheden van ProRail aan het spoor tussen Zandvoort aan Zee, Overveen en Haarlem, rijden er van 18 tot en met 26 november geen treinen maar bussen.

Reizigers wordt geadviseerd hun reis van tevoren te plannen via de NS Reisplanner op ns.nl of de NS Reisplanner Xtra app. In het reisadvies is een schatting opgenomen van de extra reistijd. Deze bedraagt 15 - 30 minuten. Reizigers checken bij hun vertrek- en eindstation bij de bus in- en uit. Op station Haarlem begeleiden NS-medewerkers overstappende reizigers bij het geopende toegangspoortje. Ook op station Zandvoort aan Zee zijn extra NS-medewerkers aanwezig om reizigers te begeleiden.

Goederentreinen.nl
175 jaar Spoorwegen
Foto's
Busfoto's
Metrofoto's
Tramfoto's
Treinenfoto's
Contact
Mail ons