Openbaar Vervoer Nieuws / OVnieuws.info
OVnieuws.info Index
Politie zet foto vernieler NS-treinen online
Actueel OVnieuws
OV bedrijven

02-11-2017 / 10.00 uur
HAARLEM - De politie heeft een foto online gezet van de man die verschillende NS-treinen met een zuurhoudende stift heeft beklad.

Op vrijdag 28 juli 2017 brengt de man met een zuurstift graffiti aan tegen de binnenkant van het portaal in een trein op het rangeerterrein in Haarlem. De man gebruikte de letters WAL als ‘handtekening’. Vanaf de zomer zijn in de regio Noord-Holland meerdere treinen, ook aan de buitenkant, met graffiti beklad. Ook hier zijn steeds de letter WAL gebruikt. De NS heeft aangifte gedaan en de schade is opgelopen tot ongeveer 400.000 euro.

Railbouw / onderhoud
Specials over het OV
Ongevallen in het OV
OV werkplaatsen
Back to the 90's
Reclame treinen / loc's
Videoreportages
Spoorbouwprojecten
Spoorwegmusea

De verdachte is een blanke man van ongeveer 30 tot 35 jaar oud en zo’n 1.80 lang. Hij heeft donker haar en normaal postuur. Hij droeg een zwarte jas, blauwe broek en grijskleurige handschoenen. Zwarte schoenen met witte zolen en een zilverkleurig horloge met metalen band om de linker pols. 

Herkent u de verdachte of heeft u informatie over deze vernielingen? De politie komt graag met u in contact via 0900-8844. Belt u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Goederentreinen.nl
175 jaar Spoorwegen
Foto's
Busfoto's
Metrofoto's  
Tramfoto's  
Treinenfoto's  
Contact  
Mail ons