Openbaar Vervoer Nieuws / OVnieuws.info
OVnieuws.info Index
Politie zoekt overvallers van buschauffeur Rotterdam
Actueel OVnieuws
OV bedrijven

09-02-2017 / 12.00 uur
ROTTERDAM - Woensdag 1 februari probeerde een jongen een buschauffeur geld afhandig te maken. Hij riep nog wat en rende uiteindelijk zonder buit weg met twee andere jongens. De politie is op zoek naar het trio.

Woensdag rond 18.15 uur was de buschauffeur bezig met zijn laatste ritje in bus 76. Er zaten nog 9 passagiers in de bus, die op weg was van de Spinozaweg naar het Zuidplein. Bij Station Lombardijen  parkeerde de chauffeur de bus en hield de deuren even open om wat frisse lucht binnen te laten. De bestuurder zag dat er drie jongens op het bankje

Railbouw / onderhoud
Specials over het OV
Ongevallen in het OV
OV werkplaatsen
Back to the 90's
Reclame treinen / loc's
Videoreportages
Spoorbouwprojecten
Spoorwegmusea
zaten te wachten. Plotseling stond een van de jongens op en liep naar de chauffeur en vroeg om zijn geld. Hij had mogelijk iets in zijn hand, wat een wapen kon zijn. De twee keken elkaar aan en de dader verliet de bus weer. Er werd over en weer nog wat geschreeuwd naar elkaar en de chauffeur wilde uitstappen, maar de jongen nam de benen. De bus is verder gereden en kreeg nog een hard voorwerp tegen het raam gegooid. Het slachtoffer belde onderweg voor hulp. De politie is een onderzoek gestart.

Getuigen gezocht
Wie heeft de drie jongens op het bankje gezien en weet wie het zijn of kan ze beschrijven? Wie heeft er andere informatie over deze poging tot een overval? Bel dan 0900-8844 of Anoniem op 0800-7000.
Goederentreinen.nl
175 jaar Spoorwegen
Foto's
Busfoto's
Metrofoto's
Tramfoto's
Treinenfoto's
Contact  
Mail ons