Openbaar Vervoer Nieuws / OVnieuws.info
OVnieuws.info Index
NS en ProRail nemen maatregelen tegen verwachtte winterweer
Actueel OVnieuws
OV bedrijven

12-01-2017 / 20.00 uur
UTRECHT - Voor morgen, vrijdag 13 januari, wordt winters en stormachtig weer voorspeld. Vooral in het zuidoosten in het land. Het KNMI geeft zelfs code geel af voor sneeuwval en zware windstoten.

Minder intercity's
Omdat dit weer tot hinder kan leiden voor treinreizigers rijden er op het traject Den Bosch - Eindhoven - Sittard in elk geval minder intercity's. Ook kan dit voor reizigers een extra overstap betekenen op station Eindhoven.

Railbouw / onderhoud
Specials over het OV
Ongevallen in het OV
OV werkplaatsen
Back to the 90's
Reclame treinen / loc's
Videoreportages
Spoorbouwprojecten
Spoorwegmusea

Hierdoor ontstaat er meer ruimte om eventuele problemen op het spoor snel op te lossen. NS en ProRail nemen extra maatregelen om reizigers zo goed mogelijk van dienst te zijn. 

Bereid de treinreis goed voor
We raden reizigers aan om de weerberichten goed in de gaten te houden en vlak voor de reis de reisplanner te raadplegen. De treinreis kan langer duren dan normaal en het kan in de treinen drukker zijn dan gebruikelijk.

Preventieve maatregelen
ProRail zet morgen extra sneeuw-, storingsploegen en hulplocomotieven klaar om snel sneeuw te kunnen ruimen, storingen te verhelpen of gestrande treinen weg te kunnen slepen. NS zet extra personeel in op stations en in de treinen. Ondanks de extra maatregelen kunnen reizigers nog steeds last hebben van het weer. NS en ProRail zetten alles op alles om de treinreis zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Goederentreinen.nl
175 jaar Spoorwegen
Foto's
Busfoto's
Metrofoto's
Tramfoto's
Treinenfoto's
Contact
Mail ons