Openbaar Vervoer Nieuws / OVnieuws.info
OVnieuws.info Index
Spoormedewerker komt om bij noodlottig ongeval bij Meteren
Actueel OVnieuws
OV bedrijven

13-10-2016 / 19.45 uur
METEREN - Bij werkzaamheden aan het spoor is afgelopen nacht een medewerker van een aannemer om het leven gekomen. Dat gebeurde rond middernacht bij Meteren ter hoogte van de Betuweroute. De man werd aangereden door een intercity. De directie en medewerkers van spoorbeheerder ProRail zijn aangeslagen door dit noodlottig ongeval en betuigen hun medeleven aan de familie, vrienden en collega’s van het slachtoffer.

Medewerkers van ProRail zijn vannacht direct ter plaatse gegaan om hun steun te betuigen aan alle betrokkenen zoals naaste collega’s,

Railbouw / onderhoud
Specials over het OV
Ongevallen in het OV
OV werkplaatsen
Back to the 90's
Reclame treinen / loc's
Videoreportages
Spoorbouwprojecten
Spoorwegmusea

maar ook de machinist van de trein die zeer geschokt is door deze aanrijding. Het treinverkeer tussen Den Bosch en Utrecht lag als gevolg van het ongeval enkele uren stil en werd vannochtend vroeg weer opgestart. 

Onderzoek naar de toedracht 
Naar de toedracht van het ongeval loopt op dit moment een aantal onderzoeken van de politie, Inspectie Leefomgeving en Transport en de Inspectie SZW (voormalige arbeidsinspectie). ProRail doet ook eigen onderzoek en levert waar nodig haar bijdrage aan de andere onderzoeken. 

Goederentreinen.nl
175 jaar Spoorwegen
Foto's
Busfoto's
Metrofoto's
Tramfoto's  
Treinenfoto's  
Contact  
Mail ons