Openbaar Vervoer Nieuws / OVnieuws.info
OVnieuws.info Index
Grote hinder voor treinreizigers naar Den Haag
Actueel OVnieuws
OV bedrijven

20-09-2016 / 09.15 uur - Update 10.45 uur
DEN HAAG - Treinreizigers die onderweg zijn naar Den Haag moeten rekening houden met uitval van treinen en vertragingen.

Door koperdiefstal op het traject Schiedam-Centrum - Delft rijden er momenteel geen treinen. Veel reizigers zijn hier de dupe van, de NS zet bussen in maar de vertragingstijd is meer dan een uur. ProRail is druk bezig met het herstel maar verwacht dat de verstoring pas rond 12:30 verholpen is.
.

Railbouw / onderhoud
Specials over het OV
Ongevallen in het OV
OV werkplaatsen
Back to the 90's
Reclame treinen / loc's
Videoreportages
Spoorbouwprojecten
Spoorwegmusea

Utrecht - Den Haag / Rotterdam
Door een autobrand onder een spoorviaduct gisteravond rond 23:00 uur in Gouda ontstond grote hitte. Dit heeft de constructie van het viaduct beschadigd. Het viaduct wordt momenteel extra ondersteund, zodat er in de ochtendspits toch veilig treinverkeer er overheen plaats kon vinden. De treinen rijden echter langzamer dan normaal. Het is nu nog onduidelijk wanneer de snelheid weer opgevoerd kan worden. Deskundigen van spoorbeheerder ProRail zijn ter plaatse. Een snelheidsbeperking op die locatie heeft helaas gevolgen voor het spoorboekje. Er rijden minder treinen tussen Gouda en Utrecht dan gewoonlijk.

Check je reis vooraf
Reizigers wordt geadviseerd hun reis kort voor vertrek te checken via ns.nl. Daar is de meest actuele reisinformatie te vinden.

Op beide trajecten worden vandaag extra veel reizigers verwacht die naar Prinsjesdag in Den Haag willen gaan.

Fotoreportage: FlashPhoto.nl

Goederentreinen.nl
175 jaar Spoorwegen
Foto's
Busfoto's
Metrofoto's
Tramfoto's
Treinenfoto's
Contact
Mail ons