Openbaar Vervoer Nieuws / OVnieuws.info
OVnieuws.info Index
Werkzaamheden rond Utrecht gaan waarschijnlijk uitlopen
Actueel OVnieuws
OV bedrijven

29-05-2016 / 18.30 uur
UTRECHT - Zoals het er nu naar uitziet worden de meeste werkzaamheden rond Utrecht vannacht afgerond. Waar mogelijk nog langer doorgewerkt moet worden, is de zuidzijde tussen Utrecht en Houten.

Op het traject Utrecht - Houten gaat het specifiek om het inbouwen, aansluiten en testen van seinen, wissels en andere systemen waar mogelijk meer tijd voor nodig is. Deze situatie kan betekenen dat er morgenvroeg tussen Utrecht en Houten nog geen treinverkeer mogelijk is, waardoor hier geen Sprinters kunnen rijden.

Railbouw / onderhoud
Specials over het OV
Ongevallen in het OV
OV werkplaatsen
Back to the 90's
Reclame treinen / loc's
Videoreportages
Spoorbouwprojecten
Spoorwegmusea

Het kan mogelijk ook nog effect hebben op de intercity’s tussen Utrecht–Den Bosch. Dan betekent het dat er helemaal geen treinen kunnen rijden op dit traject. 

Check reisplanner
Reist u maandagochtend 30 mei vanuit het Zuiden naar of via Utrecht en vice versa? Houd hier rekening mee in verband met mogelijke drukte en een langere reisduur. Plan kort voor vertrek de reisplanner met het laatste reisadvies. Lopen de werkzaamheden morgenvroeg inderdaad uit aan de zuidzijde van Utrecht, dan zet NS bussen in tussen Utrecht- Houten en Utrecht- Geldermalsen. De bussen kunnen in de spits echter nooit de capaciteit bieden die NS met de trein kan bieden in de spits en het beste kunt u dan ook omreizen vanaf Den Bosch via Arnhem-Nijmegen of uw reis mogelijk iets uitstellen. 

Goederentreinen.nl
175 jaar Spoorwegen
Foto's
Busfoto's
Metrofoto's
Tramfoto's
Treinenfoto's
Contact  
Mail ons