Openbaar Vervoer Nieuws / OVnieuws.info
OVnieuws.info Index
NS en ProRail kijken terug op zinderend Tourweekend
Actueel OVnieuws
OV bedrijven

06-07-2015 / 10.20 uur
UTRECHT - NS en ProRail kijken terug op een goed verlopen Tourweekend. Er deden zich nagenoeg geen stremmingen voor op het spoor, dit in tegenstelling tot de tropische dagen van woensdag, donderdag en vrijdag. Toen waren er veel storingen en stremmingen. Maar gelukkig liep het dit weekend allemaal voorspoedig. ProRail had de grootschalige werkzaamheden rond Utrecht Centraal dit weekend stilgelegd zodat de treinreizigers ongestoord de Domstad konden bereiken.

Voor bezoekers aan de Tourstart reed NS dit weekend

Railbouw / onderhoud
Specials over het OV
Ongevallen in het OV
OV werkplaatsen
Back to the 90's
Reclame treinen / loc's
Videoreportages
Spoorbouwprojecten
Spoorwegmusea

een speciale dienstregeling, met extra én langere treinen.  Op de diverse stations waren extra NS-medewerkers aanwezig om reizigers te ontvangen en hen de juiste route naar het parcours te wijzen. Vanwege het warme weer stonden extra storingsploegen paraat om eventuele storingen snel te verhelpen.

Etappe 
Het weekend is goed verlopen. Reizigers konden zonder problemen van en naar Utrecht reizen of, op zondag, met de trein naar een plekje langs het parcours voor de etappe Utrecht - Neeltje Jans in Zeeland. We kijken met grote tevredenheid terug op dit historische sportweekend.

Goederentreinen.nl
175 jaar Spoorwegen
Foto's
Busfoto's
Metrofoto's
Tramfoto's  
Treinenfoto's  
Contact  
Mail ons