Openbaar Vervoer Nieuws / OVnieuws.info
OVnieuws.info Index
Nieuwe ProRail directeur Eringa roept verantwoordelijke storing Schiphol bij elkaar
Actueel OVnieuws
OV bedrijven

14-04-2015 / 14.00 uur
UTRECHT - De Nieuwe President-directeur van ProRail Pier Eringa heeft maandag direct alle betrokken partijen die verantwoordelijk zijn voor de storing rondom Schiphol (van gisteren) uitgenodigd om dinsdagmiddag bij elkaar te komen voor een gesprek. “Ik wil het verhaal horen en waar het kan direct maatregelen nemen. Als spoorbeheerder moeten wij er alles aan doen om een van de belangrijkste stukken spoor in Nederland zo betrouwbaar mogelijk te maken. Mensen moeten op de trein kunnen rekenen. En ik baal daarvan als dat niet het geval is. Overigens zijn de vernieuwingswerkzaamheden op het traject wel heel belangrijk.

Railbouw / onderhoud
Specials over het OV
Ongevallen in het OV
OV werkplaatsen
Back to the 90's
Reclame treinen / loc's
Videoreportages
Spoorbouwprojecten
Spoorwegmusea

Het spoor tussen Schiphol en Amsterdam-Zuid wordt verdubbeld, juist om in de toekomst de impact van storingen te verkleinen en meer treinverkeer mogelijk te maken”, aldus Pier Eringa.

Wij spraken de nieuwe directeur afgelopen donderdag tijdens de opening van station Delft en daar liet hij al weten dat hij het belangrijk vind dat de treinen zo veel mogelijk blijven rijden. "En als er dan een keer toch een storing is dan is het belangrijk dat de treinenloop zo snel mogelijk weer hervat kan worden.

Goederentreinen.nl
175 jaar Spoorwegen
Foto's
Busfoto's
Metrofoto's  
Tramfoto's
Treinenfoto's
Contact
Mail ons