Openbaar Vervoer Nieuws / OVnieuws.info
OVnieuws.info Index
Weer een conducteur ernstig mishandeld
Actueel OVnieuws
OV bedrijven

04-04-2015 / 12.30 uur
Abcoude - Zaterdagochtend rond 05.45 uur is er een conducteur belaagd in de trein van Utrecht naar Amsterdam ter hoogte van station Abcoude. Vier, nog onbekende, jongens hebben klappen uitgedeeld aan de NS-medewerker.

Buiten de trein, op het perron, ontstond een worsteling en werd de conducteur tegen de grond gewerkt en kreeg meerdere malen klappen en schoppen. Een passagier die tussen beide sprong om de conducteur te ontzetten kreeg ook klappen.

Railbouw / onderhoud
Specials over het OV
Ongevallen in het OV
OV werkplaatsen
Back to the 90's
Reclame treinen / loc's
Videoreportages
Spoorbouwprojecten
Spoorwegmusea

Vervolgens hebben de jongens het perron verlaten en zijn via het spoor in de richting van Amsterdam weggerend. De politie heeft hierop tientallen eenheden ingezet om de jongens op te sporen en aan te houden. Onder andere de politiehelikopter is ingezet en met een politiehond is zowel langs het spoor als in het groengebied uitgebreid gezocht. Het natuurgebied tussen Abcoude en Amsterdam Zuidoost is hierbij uitgekamd.

De vier verdachten zijn nog niet aangetroffen. De politie bekijkt op dit moment of er camerabeelden zijn waarop het viertal te zien is. Daarnaast is er gesproken met getuigen. De politie vraagt getuigen die de mishandeling of de wegvluchtende jongens hebben gezien zich te melden. Dat kan via 0900-8844, recherche Abcoude/Maarssen.

Goederentreinen.nl
175 jaar Spoorwegen
Foto's
Busfoto's
Metrofoto's
Tramfoto's
Treinenfoto's  
Contact  
Mail ons