Openbaar Vervoer Nieuws / OVnieuws.info
OVnieuws.info Index
Speciale tulpen bussen van Arriva naar Keukenhof
Actueel OVnieuws
OV bedrijven

19-03-2015 / 13.30 uur
LISSE - Arriva zet voor het derde jaar tijdens het Keukenhof seizoen de Keukenhof Express in. De Keukenhof Express rijdt vier tot twaalf keer per uur van en naar Keukenhof. Bezoekers aan het lentepark kunnen een Combiticket kopen dat een vervoerbewijs én toegangsbiljet in een is. Wie met dit Combiticket reist, hoeft niet meer in de rij te staan bij het park. Bovendien is het ticket vaak voordeliger dan de toegangsprijs van Keukenhof en reis- en parkeerkosten bij elkaar.

Combitickets
Een Combiticket is een busretour en entreebewijs in één.

Railbouw / onderhoud
Specials over het OV
Ongevallen in het OV
OV werkplaatsen
Back to the 90's
Reclame treinen / loc's
Videoreportages
Spoorbouwprojecten
Spoorwegmusea

Zo kan de bezoeker vanaf Schiphol Plaza of station Leiden Centraal met de speciale Keukenhof Express van Arriva reizen (buslijnen 858 of 854), maar er zijn ook Combitickets verkrijgbaar voor de bus vanuit het centrum van Amsterdam, Noordwijk, Haarlem of andere plaatsen. Het Combiticket is verkrijgbaar bij diverse verkooppunten in de regio, waaronder Schiphol Plaza en het Visitor Center bij Leiden CS. Daarnaast is het Combiticket online te bestellen via keukenhof.nl/ov, op deze website staat eveneens meer informatie over de verkooppunten en de diverse Combitickets. Reizigers kunnen met de Keukenhof Express ook gewoon reizen met de OV-chipkaart of een dagkaart kopen bij de buschauffeur.

Er is tot slot tot en met 14 mei 2015 een Combiticket Trein, Keukenhof Express plus entree Keukenhof verkrijgbaar via ns.nl/spoordeelwinkel. Dit Combiticket is geldig tot en met 17 mei 2015.

Keukenhof Express
De Keukenhof Express rijdt van 20 maart t/m 17 mei 2015. De bussen rijden vier tot twaalf keer per uur rechtstreeks naar de hoofdingang van Keukenhof. De rit duurt circa 30 minuten. In de Keukenhof Express vertoont Arriva beelden van Keukenhof, maar ook van de Goudse binnenstad, Leiden en het karakteristieke Zuid-Hollandse landschap.

Mening reizigers
Arriva rijdt de Keukenhof Express dit jaar voor de derde keer. De waardering voor de reis is groot; steeds meer mensen gaan met de bus naar Keukenhof. Drie jaar geleden reisde 9% met de Keukenhof Express naar Keukenhof, in 2014 was dat maar liefst 16%. Reizigers hadden vooral goede ervaringen met de klantvriendelijkheid van de chauffeurs en de snelheid van de reis.

Goederentreinen.nl
175 jaar Spoorwegen
Foto's
Busfoto's
Metrofoto's
Tramfoto's
Treinenfoto's
Contact
Mail ons
.
.
.
.
.
.