Openbaar Vervoer Nieuws / OVnieuws.info
OVnieuws.info Index
Buschauffeur ernstig mishandeld in Haarlem; verdachte alweer vrij
Actueel OVnieuws
OV bedrijven

16-02-2015 / 17.15 uur
HAARLEM - Een 38-jarige buschauffeur is zaterdagavond ernstig mishandeld tijdens zijn dienst op het Verwulft in Haarlem. Het is voor de politie nog niet exact duidelijk wat er precies gebeurd is maar op een gegeven ogenblik. Waarschijnlijk misdroegen twee jongens zich in de bus. Toen een medewerker van service en veiligheid een van de jongens wilde aanhouden ontstond een vechtpartij. Deze verplaatste zich naar buiten de bus.

Railbouw / onderhoud
Specials over het OV
Ongevallen in het OV
OV werkplaatsen
Back to the 90's
Reclame treinen / loc's
Videoreportages
Spoorbouwprojecten
Spoorwegmusea

In de chaos werd een hard voorwerp (steen of bloempot) naar de buschauffeur gegooid. Deze kreeg het voorwerp op zijn hoofd waardoor hij gewond raakt.

In het ziekenhuis heeft de buschauffeur een groot aantal hechtingen in zijn hoofd gekregen. Gezien de aard van de verwondingen heeft de politie de chauffeur nog niet kunnen verhoren.

In deze zaak heeft de politie een 23-jarige Hoofddorper aangehouden maar de man is inmiddels alweer heengezonden. De man blijft wel verdachte.

De politie komt nog graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan via 0800-7000.

Goederentreinen.nl
175 jaar Spoorwegen
Foto's
Busfoto's
Metrofoto's
Tramfoto's
Treinenfoto's
Contact
Mail ons  
.  
.  
.  
.  
.  
.