Openbaar Vervoer Nieuws / OVnieuws.info
OVnieuws.info Index
Drie verdachten mishandelen trambestuurder aangehouden
Actueel OVnieuws
OV bedrijven

14-02-2015 / 14.15 uur
Utrecht - Vrijdag 13 februari heeft de politie drie jongens aangehouden die verdacht worden van het mishandelen van een trambestuurder, een dag eerder.

Op donderdag 12 februari om 13.00 uur kregen agenten de melding dat een trambestuurder bij de halte op het 24 Oktoberplein was mishandeld. De trambestuurder liep letsel op aan zijn gezicht. Hij werd mishandeld toen hij

Railbouw / onderhoud
Specials over het OV
Ongevallen in het OV
OV werkplaatsen
Back to the 90's
Reclame treinen / loc's
Videoreportages
Spoorbouwprojecten
Spoorwegmusea

een van de jongens de tram uittrok, omdat die het sluiten van de deuren tegenhield, waardoor de tram niet verder kon rijden. Een passagier schoot de bestuurder te hulp en kreeg ook een klappen. Hierna zouden drie jongens die vermoedelijk hierbij betrokken waren, zijn weggerend in de richting van de Beneluxlaan. De politie zocht nog naar de jongens maar vond ze die middag niet meer.

Via getuigen kon al vrij snel worden achterhaald wie de verdachten waren. Twee van hen werden thuis door de politie aangehouden, een derde verdachte meldde zich hierna aan het politiebureau. De jongens, twee van 17 en één van 18 jaar oud en allen uit Utrecht, zijn voor verhoor ingesloten. De getuige die ook klappen kreeg, heeft inmiddels ook aangifte gedaan. De zaak is in onderzoek.

Goederentreinen.nl
175 jaar Spoorwegen
Foto's
Busfoto's
Metrofoto's
Tramfoto's
Treinenfoto's
Contact  
Mail ons  
.  
.  
.  
.  
.  
.