Openbaar Vervoer Nieuws / OVnieuws.info
OVnieuws.info Index

Machinist Jorick vraagt conductrice Evelien ten huwelijk in All you Need is Love

Actueel OVnieuws
OV bedrijven

18-01-2015 / 11.50 uur
BAARN - Afgelopen zaterdagavond was in All you need is Love te zien hoe treinmachinist Jorick 'zijn' conductrice Evelien ten huwelijk vroeg op station Baarn.

Presentator Robert ten Brink stapte op station Utrecht Overvecht in de trein waarop Evelien conductrice was. Na een aantal praatjes met passagiers aangeknopt te hebben raakte hij in gesprek met Evelien.

Railbouw / onderhoud
Specials over het OV
Ongevallen in het OV
OV werkplaatsen
Back to the 90's
Reclame treinen / loc's
Videoreportages
Spoorbouwprojecten
Spoorwegmusea

Robert vroeg haar of er veel geflirt wordt in de trein. Evelien antwoordde dat dat inderdaad zo is. Hierna vroeg Robert aan haar of ze ook relaties heeft zien ontstaan in de trein. Evelien antwoordde hem dat ze het van reizigers niet zo in de gaten heeft maar dat ze het bij collega's wel ziet gebeuren. "Ik zelf ook", zei ze glimlachend. Ze vertelt aan Robert hoe ze elkaar op de trein ontmoet hebben.

Op station Baarn stapt Robert met zijn "Love team" uit en vroeg Evelien even met hem mee te lopen. Nadat ze voorbij de trein waren gelopen zag Evelien 'haar' Jorick een aantal perrons verderop staan. "Loop maar even mee met mij mee" zei Robert.

Ze liepen naar de Koninklijke wachtkamer van het station. Daar stonden Jorick met familie op haar te wachten. Evelien en Jorick vielen elkaar geëmotioneerd in de armen. Hierna sprak Jorick zijn Evelien toe: "Lieve Evelien, we hebben elkaar 15 februari vorig jaar voor het eerst ontmoet. Vanaf die dag zijn we geen dag meer zonder elkaar geweest, eigenlijk. Ik wil nog heel veel mooie dagen met je meemaken omdat ik ontzettend veel van je hou. Je betekent ontzettend veel voor mij, samen met Jesse (Evelien haar 5 jarig zoontje). En daarom wil ik je vragen: Lieve Evelien, wil je met me trouwen?". Evelien hoefde niet lang na te denken en zei gelijk: "Ja".

Na een dikke knuffel ontkurkte Robert de champagne en wenste het toekomstige bruidspaar heel veel geluk toe.

Goederentreinen.nl
175 jaar Spoorwegen
Foto's
Busfoto's
Metrofoto's
Tramfoto's
Treinenfoto's
Contact
Mail ons
.
.
.
.
.
.
 
Bekijk hier het stuk van Evelien en Jorick uit All you need is Love.