Openbaar Vervoer Nieuws / OVnieuws.info
OVnieuws.info Index
Vrouw zwaargewond na uitstappen uit lijnbus
Actueel OVnieuws
OV bedrijven

10-11-2014 / 12.20 uur
SLAGHAREN - Een 20-jarige vrouw is vanmorgen ernstig gewond geraakt nadat zij werd aangereden nadat zij uit een lijnbus was gestapt. Het ongeluk gebeurde omstreeks 07.30 uur op de Herenstraat in Slagharen. De vrouw was bij een halte uit de bus gestapt waarna zij achter de bus langs is gelopen. Bij het oversteken van de weg is zij geschept door een automobilist die haar in het donker te laat opmerkte.
Railbouw / onderhoud
Ons eigen forum
Specials over het OV
Ongevallen in het OV
OV werkplaatsen
Back to the 90's
Reclame treinen / loc's
Videoreportages
Spoorbouwprojecten

Zij bleef gewond op de rijbaan liggen. De chauffeur van een naderende vrachtwagen kon niet meer tijdig stoppen, maar stuurde zijn voertuig zodanig dat het slachtoffer niet onder maar tussen de wielen kwam. Een tweede vrachtwagenchauffeur kon tijdig remmen.

Passanten verleenden haar eerste hulp in afwachting van de komst van de ambulance. Na te zijn gestabiliseerd is zij onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. De vrouw is met diverse verwondingen, waaronder ernstig been- en armletsel in het ziekenhuis opgenomen. Voor alle betrokkenen is slachtofferhulp geregeld. De politie vraagt getuigen van het ongeval.

De doorgaande weg is tijdelijk afgesloten geweest voor de hulpverlening en het onderzoek door de verkeersongevallendienst.

De politie vraagt getuigen om zich te melden via 0900-8844.

Spoorwegmusea
Goederentreinen.nl
175 jaar Spoorwegen
Foto's
Busfoto's
Metrofoto's
Tramfoto's
Treinenfoto's
Contact
Mail ons
.  
.  
.  
.  
.