Openbaar Vervoer Nieuws / OVnieuws.info
OVnieuws.info Index
Werkzaamheden station Tilburg duren twee dagen langer
Actueel OVnieuws
OV bedrijven

23-10-2014 / 18.50 uur
TILBURG - ProRail werkt sinds 11 oktober in Tilburg aan een complexe operatie waarbij in zes dagen drie onderdoorgangen tegelijk in het spoor worden geplaatst. Tot en met 23 oktober zou er geen treinverkeer mogelijk zijn van en naar Tilburg. Helaas blijkt dat we door verschillende tegenslagen meer tijd nodig hebben dan gepland, waardoor er tot en met zaterdag 25 oktober nog geen treinen kunnen rijden van
Railbouw / onderhoud
Ons eigen forum
Specials over het OV
Ongevallen in het OV
OV werkplaatsen
Back to the 90's
Reclame treinen / loc's
Videoreportages
Spoorbouwprojecten

en naar Tilburg. NS zet bussen in en adviseert reizigers kort voor vertrek de NS Reisplanner te raadplegen. ProRail betreurt de overlast voor reizigers en zet alles op alles om het werk zo snel mogelijk af te ronden.

Op station Tilburg is afgelopen zaterdag bij werkzaamheden een gedeelte van een oud en ongebruikt postperron ingestort. De plaats van het ongeval is toen afgesloten voor nader onderzoek en dat heeft gevolgen gehad voor de planning van de bouw van de reizigerspassage, bijvoorbeeld omdat zand en materieel niet op tijd kon worden aan- en afgevoerd. We werken in een historisch en monumentaal pand en om beschadigingen te voorkomen moet het werk met veel zorgvuldigheid worden gedaan. We hebben besloten bepaalde werkzaamheden pas uit te voeren in maart 2015, zoals het storten van beton voor de roltrappen. Dit om de uitloop van het werk nu zoveel mogelijk te beperken.

Spoorwegmusea
Goederentreinen.nl
175 jaar Spoorwegen
Foto's
Busfoto's
Metrofoto's
Tramfoto's
Treinenfoto's
Contact
Mail ons  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.      
.      
.      
.      
.      
.      
.      
.      
.