Openbaar Vervoer Nieuws / OVnieuws.info
OVnieuws.info Index
Uitloop werkzaamheden Almere-Weesp / Almere-Naarden-Bussum
Actueel OVnieuws
OV bedrijven

13-10-2014 / 07.00 uur
WEESP - Door uitgelopen werkzaamheden rijden er tot maandagavond 20.00 uur geen treinen tussen Almere - Weesp en Almere en Naarden-Bussum. Rijkswaterstaat voerde dit weekend voorbereidende werkzaamheden uit voor de bouw van een nieuwe spoorbrug over de Rijksweg A1. Deze wordt in 2016 vernieuwd omdat de Rijksweg wordt verbreed en de huidige spoorbrug niet lang genoeg is.
Railbouw / onderhoud
Ons eigen forum
Specials over het OV
Ongevallen in het OV
OV werkplaatsen
Back to the 90's
Reclame treinen / loc's
Videoreportages
Spoorbouwprojecten

Vanwege diverse tegenvallers heeft de aannemer meer tijd nodig dan gepland en zijn de werkzaamheden morgenochtend niet op tijd klaar. Het werk zal pas morgenavond gereed zijn.

Ter voorbereiding op de vernieuwing van de brug worden er dit weekend een aantal stalen constructies aangebracht in de bodem. Vanwege de beperkte werkruimte en het aantreffen van onvoorziene zaken in de bodem gaat dit minder snel dan gepland. Rijkswaterstaat betreurt de overlast en zet alles op alles om de vertraging te minimaliseren.

Treinverkeer
De uitloop heeft gevolgen voor het treinverkeer. Tussen Almere en Weesp en tussen Almere en Naarden-Bussum is tot morgenavond geen treinverkeer mogelijk. NS zet bussen in en adviseert reizigers op sommige routes om te reizen. Daarnaast raad NS reizigers aan kort voor vertrek de NS reisplanner te raadplegen op www.ns.nl .
Spoorwegmusea
Goederentreinen.nl
175 jaar Spoorwegen
Foto's
Busfoto's
Metrofoto's
Tramfoto's
Treinenfoto's
Contact
Mail ons
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.      
.      
.      
.      
.      
.      
.      
.      
.