Openbaar Vervoer Nieuws / OVnieuws.info
OVnieuws.info Index
Dit weekend geen treinverkeer Utrecht- 's-Hertogenbosch
Actueel OVnieuws
OV bedrijven

17-07-2014 / 10.00 uur
UTRECHT -
Tussen Utrecht en 's-Hertogenbosch worden komend weekend op meerdere plaatsen delen van het spoor vernieuwd. Dat is nodig om het spoor in goede conditie te houden en te zorgen dat de treinen er veilig overheen kunnen blijven rijden. Vanwege de werkzaamheden rijden er op zaterdag en zondag geen treinen tussen Utrecht en 's-Hertogenbosch en is er ook geen
Railbouw / onderhoud
Ons eigen forum
Specials over het OV
Ongevallen in het OV
OV werkplaatsen
Back to the 90's
Reclame treinen / loc's
Videoreportages
Spoorbouwprojecten

treinverkeer mogelijk tussen Geldermalsen en Tiel. NS zet bussen in.

Spoorvernieuwing 's-Hertogenbosch
Aan de noordkant van 's-Hertogenbosch wordt over een lengte van 700 meter het spoor vernieuwd. Dat betekent nieuwe spoorstaven, nieuwe dwarsliggers en nieuwe spoorstenen. Ook wordt het schouwpad vernieuwd. Dit is het pad dat naast het spoor loopt en door aannemers wordt gebruikt om bij het spoor te kunnen te komen.

Utrecht
In Utrecht werken we aan bovenleiding en aan de vernieuwing van het station. Het werk aan de bovenleiding is ter voorbereiding op het vernieuwen van de bovenleidingsbalken/portalen over 3 sporen in het weekend van 25/26 juli.

Geldermalsen
Ook tussen Geldermalsen en Tiel vinden er komend weekend werkzaamheden plaats. Hier wordt bij de Meersteeg een overpad verwijderd. Dit overpad was al eerder buiten gebruik gesteld en afgesloten met hekken. Het wordt nu definitief verwijderd.

Gevolgen treinverkeer
In verband met de werkzaamheden rijden er vanaf zaterdagochtend 01:00 uur tot maandagochtend 05:00 uur geen treinen tussen 's-Hertogenbosch en Utrecht en ook geen treinen tussen Geldermalsen en Tiel. NS zet stop- en snelbussen in en adviseert reizigers voor vertrek de reisplanner te raadplegen via www.ns.nl, de NS reisplanner Xtra app of te bellen met 0900-9292 (€ 0,70 per minuut).

Spoorwegmusea
Goederentreinen.nl
175 jaar Spoorwegen
Foto's
Busfoto's
Metrofoto's
Tramfoto's
Treinenfoto's
Contact
Mail ons
.
.
.
.
.