Openbaar Vervoer Nieuws / OVnieuws.info
OVnieuws.info Index
Arriva komt met Dalvrij Deal
Actueel OVnieuws
OV bedrijven

17-07-2014 / 10.00 uur
HEERENVEEN -
Arriva komt met Dalvrij Deal. Exclusief ontwikkeld voor iedereen die geen recht meer heeft op het Studentenreisproduct en binnen drie maanden het abonnement bestelt. Dus voor ex-studenten die klaar of gestopt zijn met hun studie en voor langstudeerders die onbeperkt vrij willen blijven reizen.
Voor een vast bedrag per maand onbeperkt vrij reizen.
Railbouw / onderhoud
Ons eigen forum
Specials over het OV
Ongevallen in het OV
OV werkplaatsen
Back to the 90's
Reclame treinen / loc's
Videoreportages
Spoorbouwprojecten

Met het abonnement reist men op werkdagen vanaf 9.00 uur, in alle weekenden én op officiële feestdagen de gehele dag voor een vast bedrag van € 20,- per maand met de Arriva-bussen. Voor een bedrag van € 45,- per maand kan zelfs onbeperkt gereisd worden met zowel de bussen als de treinen van Arriva. Het abonnement is geldig in de regio’s Achterhoek Rivierenland, Fryslan, Groningen en Zuid-Holland. Arriva Dalvrij Deal is maximaal een jaar geldig.

Het abonnement is goed te combineren met het Dalabonnement dat NS aanbiedt aan uitgestudeerden.

Eenvoudig bestellen
Arriva Dalvrij Deal is online te bestellen via arriva.nl/dalvrijdeal zodra het Studentenreisproduct is stopgezet. Voor gebruik heeft men een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Door middel van automatische incasso wordt het bedrag maandelijks afgeschreven. Degene voor wie het Studentenreisproduct binnenkort pas afloopt kan zich alvast aanmelden voor de herinneringsservice op deze website. Deze personen ontvangen dan een sms of e-mail als het voor hun tijd is voor de Arriva Dalvrij Deal.

Spoorwegmusea
Goederentreinen.nl
175 jaar Spoorwegen
Foto's
Busfoto's
Metrofoto's
Tramfoto's
Treinenfoto's
Contact
Mail ons
.
.
.  
.  
.