Openbaar Vervoer Nieuws / OVnieuws.info
OVnieuws.info Index
Automobilist bekneld na botsing met goederentrein
Actueel OVnieuws
Specials over het OV

25-03-2014 / 10.20 uur
BUNNIK - Maandagmorgen rond 11.35 uur is een automobilist op de Groeneweg in Bunnik tegen een passerende goederentrein aangereden. De bestuurder (60) heeft door nog onbekende oorzaak de spoorbomen en de goederentrein niet gezien. Zijn auto ging onder de gesloten spoorbomen door en botste tegen de passerende goederentrein aan.
.

Ongevallen in het OV
OV werkplaatsen
175 jaar Spoorwegen
Back to the 90's
Reclame treinen / loc's
Videoreportages
Spoorbouwprojecten
Spoorwegmuseum
Foto's
Busfoto's

De auto van de man werd door de trein opzij geschoven. De bestuurder kwam na het ongeval bekneld te zitten in zijn totaal vernielde auto. Een mobiel medisch team, aangevoerd met de traumaheli, verleende eerste hulp en stabiliseerde het slachtoffer. De brandweer bevrijdde de automobilist en hij werd met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Treinverkeer tijdelijk stilgelegd
De machinist van de goederentrein was na het ongeval doorgereden in de richting van Utrecht / Maarssen. Het treinverkeer tussen Utrecht-Centraal en Driebergen-Zeist werd stilgelegd. Na afronding van het onderzoek en het weghalen van het wrak, werd het spoortraject rond 14.00 uur vrijgegeven. De politie stelt nader onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. Volgens de behandelend arts was de Houtenaar bij kennis en goed aanspreekbaar.

Foto's : © OVnieuws.info

Metrofoto's
Tramfoto's
Treinenfoto's
OV bedrijven
Arriva
BBA (voormalig)
Breng
Connexxion
EBS
GVB
GVU
Hermus  
HTM
HTM-Buzz
Limex (voormalig)
Novio (voormalig)
NS
Qbuzz
RET
Stadsbus Maastricht (vm)
Stadsvervoer Ned. (vm)
Syntus
Veolia
Railbouw / onderhoud
BAM
Eurailscout
Spitzke
Strukton
VolkerRail
Contact
Mail ons