Nieuws uit Houten
HoutenCentraal.nl
Autokraker met opvallende bril
Het weer
Algemeen nieuws
Specials uit Houten

Houten - Twee jongemannen braken in de vroege ochtend van donderdag 30 mei in een auto in. Eén van hen had een opvallende bril.

Rond 03.45 uur werd een bewoner van de Galerijmuur wakker van een doffe knal. Hij stapte uit zijn bed en keek uit het raam. Daar zag hij dat twee jongemannen in een auto inbraken en daar iets uithaalden.

Filmpjes uit Houten
 
 
 
 
 

Daarna gingen de twee er te voet vandoor. De getuige belde 1-1-2. Agenten zochten in de omgeving naar de twee autokrakers, maar troffen hen niet meer aan.

Signalementen
Lichtgetinte jongeman van 18-20 jaar, 1.70-1.75 meter, normaal postuur, zwart kortgeschoren haar, zwarte trainingsbroek met aan de zijkant twee witte biezen;

Blanke jongeman van 18-20 jaar, 1.70-1.75 meter, normaal postuur, blond haar en hij droeg een bril met een rood/oranje montuur met vierkante glazen.

Getuigenoproep
Aan getuigen van de autokraak en aan mensen die menen de verdachte(n) te herkennen, vooral de blanke verdachte met de rood/oranje bril met vierkante glazen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Houten op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0900-8844.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Twitter